---

Klimatilpasning i hovedstadsregionen - status og udfordringer

Den Regionale Task Force for klimatilpasning har taget temperaturen på klimatilpasning i hovedstadsregionen. Hvor meget og hvad er sat i gang, og hvilke udfordringer er størst, og hvad gør vi nu? Læs med og få både det lidt for kvikke bud på en status, et mere nuanceret svar og et kig på de største udfordringer. Læs mere.

---

Nye værktøjer i værktøjskassen

KLIKOVAND udarbejder og samler værktøjer, der kan hjælpe kommuner og vandselskaber til helhedsorienteret, effektiv og økonomisk klimatilpasning. Senest er der kommet en tjekliste for LAR-projekter til - find den her.

Læs mere.

---

Tips og tjeklister

På Task Forcens møder med kommuner og forsyninger har de delt en masse erfaringer og gode råd med os. Vi har samlet en stor flok guldkorn, så de kan komme alle til gode. Her kan du læse om gode inputs og erfaringer og få inspiration til, blandt andet hvordan I kan sikre samtidighed i projekterne, og hvordan klimatilpasning kan indarbejdes i lokalplanerne. Task Forcen vil løbende opdatere siden og tilføje links til nye værktøjer.

Læs mere.

---

Task Forcens logbog

Den Regionale Task Force for klimatilpasning har nu holdt fokusmøder med de fleste kommuner og forsyninger i hovedstadsregionen. Efter hvert møde samler vi de vigtigste punkter fra referatet i en log, som vi deler her på siden. Læs om status, læring og udfordringer i kommuner og forsyninger her.

Læs mere.

---

Invitation til studietur 15. september

Tilmeldingerne til KLIKOVANDs årlige studietur 15. september strømmer ind. De hurtige kan lige nå at tilmelde sig, inden bussen er fuld. Tilmeldingsfristen er 1. september 2016.

Læs mere.

---

Ny liste over kurser, temadage og andre arrangementer

KLIKOVAND har samlet oplysninger om kurser, temadage og andre arrangementer med relevans for fagpersoner, der arbejder med klimatilpasning. Vi opdaterer listen løbende.

Læs mere.

---