AFLYST!!! På grund af Coronavirus, har vi valgt at udskyde Studieturen til Barcelona på ubestemt tid. Vi vil annoncere om turen på netværkets hjemmeside dnnk.dk når vi har en ny dato for turen. Vi forventer dog at turen først vil blive på den anden side af sommerferien.

Er du interesseret i at se hvordan man genbruger vand og håndterer regnvand i Barcelona? – så tilmeld dig den første inspirations- og studietur i DNNK regi.

På studieturen kan du bl.a. få indblik i hvordan man har løst regionale problemer med vandmangel i Tarragona regionen, ved at genbruge vandet til industrielle formål. Turen tilbyder også muligheder for at opleve håndtering og genbrug af vand i både stor og lille skala, samt indblik i den nyeste forskning indenfor vandhåndtering i Barcelona. Derudover vil der være mulighed for at netværke med spanske og danske virksomheder og partnere, der arbejder med rensning af vand til sekundavandsløsninger og håndtering af vand.

Hvor: Barcelona, centrum og omegn – Spanien

Hvornår: Turen er fra d. 14. – 17. april. Vi tager afsted d. 14. april om eftermiddagen og er hjemme igen tidligt på aftenen d. 17. april.

Hvem: Der er plads til 35 deltagere på turen og tilmeldingen lukker d. 13. marts.

Hvor meget: Pris for medlemmer af netværket er 5.500 kr. Prisen for ikke-medlemmer er 6.500 kr.

Vi forventer at have et detaljeret program klar en uge efter tilmeldingsfristen


Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at kontakte Signe Boelsmand sigboe@hofor.dk eller Anne Stalk ASTALK@gladsaxe.dk