Torsdag den 6. september 2018 ruller KLIKOVAND-bussen fra DGI-byen mod Århus og omegn. Vi skal igen i år ud og blive fagligt inspireret, møde gode kollegaer og have erfaringsudveksling samtidig med at vi ser på spændende løsninger, der er lidt længere væk end vores egen andedam.

Det er som altid gratis at deltage for medlemmer af KLIKOVAND.

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Marie-Louise Andersen (mlsa@hfors.dk) med navn og kommune/forsyning senest d. 27. august 2018.

Fra inspirationsturen i 2017. Foto: Marie-Louise Andersen

Program for dagen

5.45 Afgang fra Københavns hovedbanegård (DGI byen, Ingerslevsgade)
7.20 Færge fra Odden til Århus
8.35 Ankomst Århus Havn

Camilla Dahl Pedersen fra Dannozzle demonstrerer højvandslukker i Århus havn

9.50 Bussen drøner til Lystrup
10.10 Lystrup – Skybrudssikring og regnvandsbassiner
11.20 Bussen kører igen
11.50 Låsby Søpark

Her er en gammel erhvervsgrund midt i Låsby blevet omdannet til et rekreativt område, hvor regnvandet nu er samlingspunkt for byens borgere. Læs mere om projektet her: https://www.skanderborgforsyning.dk/regnvand-og-klima/klimatilpasningsprojekter/laasby-soepark

I Låsby Søpark spiser vi frokost.

13.30 Afgang mod Odder
14.00 Stampemøllebækken i Odder

Christian Petersen fra Orbicon vil fortælle om naturpleje og håndtering af urbant vand i et projekt han som tidligere miljømand i Odder Kommune kender indgående.

15.15 Bussen kører hjemad
18.30 Ankomst DGI-byen

 

Vi sørger for morgenmad og frokost undervejs, og for at have relevante rundvisere på alle besøgene. Vi får altså fagligt funderet viden om de forskellige projekter og mulighed for at få svar på vores spørgsmål.

Som altid følger vi turen op med en billedbog.

Tilmelding

Skriv en mail til Marie-Louise Andersen, Hillerød Forsyning (mlsa@Hfors.dk) med navn samt kommune/forsyning senest d. 27. august 2018. Tilmelding er først til mølle, og turen er gratis for medlemmer af KLIKOVAND.