KLIKOVAND ønsker alle en god jul og et godt nytår. Vi håber, at 2016 bliver et travlt år med masser af nye og spændende udfordringer.

Som projektleder for KLIKOVAND ser jeg tilbage på et år, der ikke kun har handlet om at få afsluttet første del af innovationsnetværket KLIKOVAND 2012-2014. Det har i høj grad også handlet om at løbe flere nye tiltag i gang. Her tænker jeg blandt andet på uddannelse for anlægsgartnere & kloakmestre, KLIMATEKET* og på den regionale Task Force for klimatilpasning.

Se KLIKOVAND som en gave

Når I sidder ude ved jeres skriveborde og ikke kan komme videre, fordi I mangler værktøjer, nogle at spare med, erfaring eller viden så send en mail til KLIKOVAND. Vi vil rigtig gerne høre, hvad I ser af udfordringer i klimatilpasningsarbejdet for så at være med til at hjælpe jer videre. Lad det være vores gave til jer.

Hvad er det så lige, vi kan give jer i gave? Vi kan samle generelle problemstillinger og udfordringer og belyse og afklare gennem faglige arrangementer. Vi kan også fungere som matchmaker og dirigere jer i retning af den viden og de erfaringer, I har brug for i jeres arbejde. Sidst men ikke mindst bliver Task Forcen en stor hjælp for nogle af jer, når I er kørt fast og har brug for en fødselshjælper.

Vi er lykkedes med meget

Når jeg ser tilbage på vores aktiviteter i 2015, er vi lykkedes med meget.

Selvfølgelig har vi haft både gode og mindre gode oplevelser. Flere af vores arrangementer har haft stor tilslutning. Vores studietur var populær og temadagen om midler til glatførebekæmpelse havde mange deltagere. Vi må heller ikke glemme vores politikerseminar i DGI-byen, der talte mange engagerede gæster.

Desværre har vi også måtte aflyse et arrangement på grund af meget lille tilslutning, og det har vi lært af. Vi fortsætter derfor i den retning, hvor det fungerede godt og sadler om, hvor det ikke fungerede så godt.

Vi glæder os til 2016 med jer alle!

Glædelig jul

* Læs mere om KLIMATEKET her