KALENDER

I kalenderen samler vi alle arrangementer, der har klimatilpasning og kystbeskyttelse som omdrejningspunkt. Har du tilføjelser til listen, skriv til Signe Boelsmand

Klikovand arrangementer

På grund af Coronavirus, har vi valgt at udskyde Studieturen til Barcelona på ubestemt tid. Vi vil annoncere om turen på netværkets hjemmeside dnnk.dk når vi har en ny dato for turen. Vi forventer dog at turen først vil blive på den anden side af sommerferien.

Er du interesseret i at se hvordan man genbruger vand og håndterer regnvand i Barcelona? – så tilmeld dig den første inspirations- og studietur i DNNK regi.

På studieturen kan du bl.a. få indblik i hvordan man har løst regionale problemer med vandmangel i Tarragona regionen, ved at genbruge vandet til industrielle formål. Turen tilbyder også muligheder for at opleve håndtering og genbrug af vand i både stor og lille skala, samt indblik i den nyeste forskning indenfor vandhåndtering i Barcelona. Derudover vil der være mulighed for at netværke med spanske og danske virksomheder og partnere, der arbejder med rensning af vand til sekundavandsløsninger og håndtering af vand.

Læs mere her >

Andre arrangementer

Vis os hvad I kan – vis os hvad I har!

27.-28. maj 2020 kl. 9-16 på Gregersensvej 4K, 2630 Tåstrup

– – – – – – Gratis – husk at videresende til dine kunder, kolleger og samarbejdsparter! – – – – – –Hør om vejinfrastruktur, vejteknik, asfaltudlægning, bindemidler, byggelogistik, fremtidens vej, selvkørende biler, grøn mobilitet, vejafvanding, klimatilpasning, sikkerhed ved vejarbejder og meget mere!

Virksomhederne viser os, hvad de har og hvad de kan!

GRATIS ”Hands-on og sparke-dæk” på større grej og maskiner!

Konference- og Eventprogram på vej

Netværk og forfriskninger!

Se udstillerne, Event- og konferenceprogram og book en stand via dette link >

Vi glæder os til at se jer på Vejsektordagene!