KALENDER

I kalenderen samler vi alle arrangementer, der har klimatilpasning og kystbeskyttelse som omdrejningspunkt. Har du tilføjelser til listen, skriv til Signe Boelsmand

Klikovand arrangementer

Skrappe udledningskrav for regnvand til recipient har i byudviklingsområdet Køge Nord kaldt på innovative, nye regnvandsløsninger. KLAR Forsyning er i disse uger i gang med at etablere en serie af beplantede filterbassiner efter tysk forbilledes, der bruger både filtersand, vandbehandlingskalk og planter til at fjerne næringsstoffer. Løsningen er den første af sin art i Danmark. Så hvis du er nysgerrig på, hvordan projektet er blevet til, hvordan det opbygges, samt hvilken rensning der forventes at kunne opnås, så kom den 26. februar på Vasebækvej 40 i Køge.

Tilmeldingsfrist er den 21. februar 2020, og der er plads til 40 tilmeldte.

Se program for dagen her >.

Tilmeld dig her >.

 

Andre arrangementer

Vis os hvad I kan – vis os hvad I har!

27.-28. maj 2020 kl. 9-16 på Gregersensvej 4K, 2630 Tåstrup

– – – – – – Gratis – husk at videresende til dine kunder, kolleger og samarbejdsparter! – – – – – –Hør om vejinfrastruktur, vejteknik, asfaltudlægning, bindemidler, byggelogistik, fremtidens vej, selvkørende biler, grøn mobilitet, vejafvanding, klimatilpasning, sikkerhed ved vejarbejder og meget mere!

Virksomhederne viser os, hvad de har og hvad de kan!

GRATIS ”Hands-on og sparke-dæk” på større grej og maskiner!

Konference- og Eventprogram på vej

Netværk og forfriskninger!

Se udstillerne, Event- og konferenceprogram og book en stand via dette link >

Vi glæder os til at se jer på Vejsektordagene!