KALENDER

I kalenderen samler vi alle arrangementer, der har klimatilpasning og kystbeskyttelse som omdrejningspunkt. Har du tilføjelser til listen, skriv til Taja Brenneche

Klikovand arrangementer

Sammen om klimatilpasning

13. juni kl. 14:00 - 16:30

KLIKOVAND inviterer sammen med Vand i Byer til en eftermiddag, hvor vi hører om eksempler på godt samarbejde om klimatilpasning. I en workshop drøfter vi hvilke udfordringer og erfaringer, vi hver især har med at samarbejde om klimatilpasning.

På dagen hører vi oplæg om Vand i Byers og KLIKOVANDs Task Forces erfaringer, og vi får besøg af gode folk blandt vores medlemmer, der deler erfaringer fra deres bord.

Arrangementet er gratis for medlemmer af KLIKOVAND og Vand i Byer.

Læs mere her >

På dagen vil fagfolk fra Orbicon gøre os klogere på analyser og værktøjer til at screene og prioritere forskellige løsningsmuligheder og svare på spørgsmålet: Hvilke overordnede hydrauliske analyser skal der til for at vurdere behovet for tiltag?

Der vil være en workshop, hvor deltagerne kan arbejde med prioritering.

Arrangementet foregår hos Orbicon d. 18. juni 2019.

Læs mere og tilmeld dig her >

 

Klimainnovationscamp 2019

5. oktober - 6. oktober

KLIKOVAND og Vand i Byer gentager succesen fra sidste år og inviterer for andet år i træk studerende fra forskellige fagretninger til at samarbejde om at udvikle et innovativt koncept for klimatilpasning

Læs mere om Klimainnovationscamp 2019 her >

Andre arrangementer

Klimatilpasningsuddannelse

20. maj - 13. juni

Få opdateret din viden om klimatilpasing og teknologier til håndtering af klimatilpasning med dette 6-dages uddannelsesforløb med fokus på design, dimensionering og praktisk udførelse af projekter, der kan tilpasse regnvandshåndteringen inden for dit felt. Læs mere på Teknologisk Instituts hjemmeside her >

Vejsektordage

22. maj kl. 9:00 - 23. maj kl. 16:00

Den 22. og 23. maj 2019 afholdes Vejsektordagene på Teknologisk Institutfor første gang. Vejsektordagene er en målrettet specialmesse for aktører i den danske vejsektor, der arrangeres i samarbejde med Sikre Veje.
Vejsektordagene omfatter en udstilling, som har åbent begge dage fra kl. 9-16.  Sideløbende afholdes en lille konference med inviterede indlæg.
Vejsektordagene er målrettet virksomheder, der arbejder med anlæg og drift af veje herunder materialer og vejbygningsmateriel samt virksomheder som f.eks. producerer og sælger vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, og vejbelysning.
Formålet med vejsektordagene er at bidrage til, at vejinfrastrukturen udvikler sig i takt med et øget behov for mobilitet og fremkommelighed, som til stadighed er udfordret af påvirkningerne fra trafikken og miljøet.

Find program og invitation som pdf her > og på Teknologisk Instituts hjemmeside her >

Mød førende eksperter fra Holland, Tyskland og England, som deler deres erfaringer med etablering, drift og vedligehold af stormflodsbarrierer.

I vore nabolande er det stormflodsbarrierer, der beskytter millionbyer som London og Rotterdam mod oversvømmelse. Også i Danmark vokser interessen for stormflodsbarrierer i takt med, at klimaforandringerne trænger sig på.

Konferencen giver danske kommuner, rådgivere og beslutningstagere et sjældent indblik i erfaringerne fra vores nabolande.

Læs mere og tilmeld dig konferencen på Kystdirektoratets hjemmeside her >

Natur og Miljø 2019

27. maj - 28. maj

Her mødes medarbejdere og ledere fra offentlige og private organisationer, for at fordybe sig i faglighed, løsninger og netværk omkring temaet “FNs verdensmål – i praksis”. Dermed er der lagt op til en operationalisering og konkrete metoder til, hvordan vi sammen – i bæredygtighedens tegn, kan hjælpe med til, at realisere FNs verdensmål i Danmark.

Læs mere her >

Klimatilpasningsuddannelse

28. august - 26. september

Få opdateret din viden om klimatilpasning og teknologier til håndtering af klimatilpasning med dette 6-dages uddannelsesforløb med fokus på design, dimensionering og praktisk udførelse af projekter, der kan tilpasse regnvandshåndteringen inden for dit felt. Læs mere på Teknologisk Instituts hjemmeside her >