Kan regnvandet integreres bedre og smartere i fremtidens byer?

Kan vi drage fordel af klimatilpasning og se vand som en ressource i udviklingen af det eksisterende miljø? Kan klimatilpasning skabe værdi for sundhed, rekreation og grøn vækst?

Målet med Klima Innovations Campen er at få unge studerende til at samarbejde på tværs af fagligheder og være med til at løse nogle af fremtidens klimaudfordringer.

KLIKOVAND, Vand i Byer, Aalborg Universitet (AAU) og Forsikring & pension har sammen med flere samarbejdspartnere haft fuld fart på planlægningen Klima Innovations Camp (KIC).

Vi inviterer derfor studerende fra et bredt udvalg af videregående uddannelser til at deltage i århundredets nytænkning af afløbssystemet. Se invitationen til de studerende her >

Vi inviterer også fagpersoner til at deltage som ressourcepersoner i løbet af weekenden. De studerende vil kunne sparre med og spørge ressourcepersonerne til råds om faglige emner og problemstillinger.

Kunne du selv være interesseret i at afsætte et par timer i en weekend på at bidrage til KIC og måske selv blive udfordret? – tøv ikke med at kontakte Marie-Louise Andersen på mlsa@hfors.dk.

KIC 2018 afholdes d. 10. -11. november 2018 hos Aalborg Universitet København.

Løsningerne vil blive vist frem på Vand i Byers konference d. 21.-22. november 2018, hvor der også vil være prisoverrækkelse.

Hvis du er interesseret i at høre mere om KIC så kontakt Marie-Louise Andersen på mlsa@hfors.dk