Vis vejen frem 24. august: På dagen bliver der mulighed for at se klimaflisen, permeabel belægning, vejbede osv. og for at få svar på spørgsmål om valg af løsninger. Klimatilpasningslaboratoriet på Teknologisk Institut holder åbent under hele arrangementet og fortæller om forskellige tekniske løsningsmuligheder på vejarealer.

Klimatilpasningslaboratoriet (Rørcentrets forsøgshal) optimerer, tester og dokumenterer nye og eksisterende klimatilpasnings- og afløbsprodukter i fuld skala. Kommuner og forsyninger kan henvende sig til klimatilpasningslaboratoriet for at få kvantificerede, praktiske løsninger og efterspørge tests og dokumentation i forbindelse med valg af løsning.

De forskellige løsninger fremvises 24. august, kl. 12-17.00. Adresse: Gregersensvej 1, 2630 Taastrup (Rørcentrets forsøgshal)

Du kan læse mere om dagen og de andre vejprojekter i kataloget Vis vejen frem >. Brug kataloget til at planlægge din tur rundt til de forskellige klimatilpasningsprojekter og gem det, så du senere kan vende tilbage og få inspiration til arbejdet med klimatilpasning.

Vi håber at se mange på vejene.

Vis vejen frem er arrangeret af KLIKOVAND/Task Force i samarbejde med Forsikring & Pension – og de mange kommuner, forsyninger og private, der viser løsningerne frem.