SÆT KRYDS I KALENDEREN 12. NOVEMBER 2015 kl. 9 – 18

KLIKOVAND afholder konference i forbindelse med Afsnit I – Innovationsfestival – på Stenløse Kulturhus i Egedal Kommune. Afsnit I, der er en international konkurrence for iværksættere, hvori indgår en innovationscamp for unge, der i år har temaet Rethink Living. Se mere om Afsnit I her.

Ekskursion med blik for juraen

Formiddagens program omfatter en ekskursion til området, hvor den nye Egedal By skal opføres. Hér skal vi se på klimaudfordringer ved anlæg af høj, tæt bebyggelse. Vi vil undervejs spotte juridiske udfordringer med hensyn til byudviklingsområder, samspil mellem naturbeskyttelse og skybrudshåndtering samt å-løb, der oversvømmer bebyggelser.

Politisk paneldebat om vandsektorloven

Om eftermiddagen inviterer vi til politisk paneldebat, hvor vi sætter fokus på revisionen af vandsektorloven. Den kan få stor betydning for vores arbejde med klimatilpasning, uanset om det drejer sig om at prioritere, planlægge eller gennemgøre indsatser.

Kom og vær med til at udfordre Folketingsmedlemmerne med spørgsmål om klimatiltag og revisionen af vandsektorloven.

Send allerede i dag dit spørgsmål om jura og klima til Michael Øllgaard, michael.ollgaard@egekom.dk. Politikerne vil så få stillet dit spørgsmål 12. november 2015.

Dagens program afslutter med innovation i klimatilpasningen og ønsker for fremtiden i KLIKOVAND Jura.

Tilmelding til konferencen sker på teknik-miljo@egekom.dk. Spørgsmål rettes til Michael Øllgaard, michael.ollgaard@egekom.dk, telefon 72 59 73 40 eller til teknik-miljo@egekom.dk

Du kan læse mere om arrangementet i invitationen her.