I Harrestrup Å-projektet er der blandt andet arbejdet på at få klarlagt mulige finansieringsformer for samarbejdet. Du kan her få et overblik over finansieringsformerne og deres karakteristika.

HORTEN har bistået projektgruppen med at få belyst de juridiske rammer for at gennemføre delløsningerne i Harrestrup Å-projektet, hvor dette skema er en del af et større udredningsarbejdet af de finansielle forhold.

Skemaet sammenligner tre finansieringsformer, som kan tages i brug i Harrestrup Å-projektet, og det giver en overskuelige formidling af deres karakteristika. Skemaet belyser ikke kun fordele og ulemper ved finansieringsformerne, men også hvem der kan stå for drift og vedligeholdelse. Skemaet kan være en stor hjælp for kommuner og forsyninger, til at få et overblik over mulighederne for at finansiere klimatilpasningsprojekter. Du kan hente skemaet her.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til finansieringsformerne eller have konkret behov for juridisk rådgivning, så henviser vi til eksterne rådgivere.