Det har vist sig at være en stor succes at KLIKOVAND i samarbejde med C2C CC, CALL, INUNDO og Vand i Byer har arrangeret den store nationale konference om klimatilpasning den 23-24. oktober i Horsens.

Konferencen er for længst udsolgt. Det ser vi som et tegn på, at der er et stærkt behov for fælles koordinering, erfaringsudveksling og videreudvikling. Og heldigvis er både lysten, viljen og evnen til at samarbejde til stede – hvilket også kommer til udtryk ved den fælles arrangementsgruppe.

Konferencen er pt. fuldtegnet med næsten 300 deltagere, men man har stadig mulighed for at skrive sig på venteliste her >

Programmet er tæt pakket med spændende oplæg. Med udgangspunkt i 21 sessioner kommer vi til at debattere de mange og komplekse aspekter af klimatilpasningen. Der vil være særligt fokus på tre hovedområder:

  • Strategisk merværdi af klimatilpasning.
  • Teknikker og koncepter.
  • Organisering og samarbejde.

Både under konferencen og efter bliver der samlet op på konstateringer, pointer og anbefalinger. De vil blive formidlet til relevante organisationer, branchenetværk og politikere. På den måde har deltagerne mulighed for at sætte retning på det fremtidige arbejde med klimatilpasning i Danmark.

Vi glæder os til, blandt andet via vores nyhedsbrev og LinkedIn, at kunne opdatere jer om outputtene fra konferencen.

Vel mødt til jer der deltager!

Læs mere om konferencen her >