KLIKOVAND, Vand i Byer og Region Hovedstaden er værter for et politikerseminar 25. november 2015, hvor vi sætter fokus på sammenhængen mellem klimatilpasning og grøn vækst.

Klimatilpasningens store potentiale

Vækst har mange indgange, og klimatilpasning er en af dem, der har et enormt potentiale. Klimatilpasning indebærer store investeringer, store muligheder for teknologiudvikling, et stort planlægningsarbejde og store projekter. Dertil kommer, at klimatilpasning repræsenterer grønne, sociale, økonomiske og rekreative potentialer for borgere og virksomheder i hele landet.

KLIKOVAND, Vand i Byer og Region Hovedstaden vil gerne sætte fokus på den politiske dimension af dette potentiale og målgruppen er politikere i byråd og region samt bestyrelsesmedlemmer i vandselskaber.

Hvad skal der til for at fremme grøn vækst?

Med seminaret ønsker vi at få en større fælles viden om, hvad grøn vækst i klimatilpasningen er, hvordan vi kommer i gang med den, og hvordan vi kan påvirke udviklingen i en positiv retning. Vi skal blandt andet høre om:

  • Hvordan klimatilpasning kan skabe grøn vækst
  • Hvordan vi udnytter potentialet for merværdi i projekter, hvor regnvand bruges som en ressource
  • Hvordan vi styrker samarbejdet mellem forsyning og kommune, internt i kommunerne og på tværs af kommunegrænser
  • Hvordan en regional Task Force for klimatilpasning kan hjælpe kommuner og forsyninger med at komme fra plan til handling

Se invitationen her.

Et mere detaljeret program er på vej og vil blive offentliggjort snarest.
Arrangementet afholdes 25. november 2015 kl. 16-19.30 og er for alle interesserede kommuner og vandselskaber i København og på Sjælland. Arrangementet afholdes i DGI-Byens konferencelokaler, CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V.

Tilmelding skal ske til Ivar Rosendal, e-mail ivarrj@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 59 33. Hvis du har spørgsmål til arrangementet, kan du også kontakte Ivar Rosendal.