Prik til din politiker og få klimatilpasning på den politiske dagsorden – vi inviterer politikere til at blive klogere på, hvordan kommuner bedre kan tackle klimaændringer

Klimaet ændrer sig, og vi får mere ekstremt vejr. Vi skal vænne os til at høre om monsterregn, oversvømmelser, stormflod, havstigning og nedbrydning af kyster. Det er ikke nok at forsøge at forebygge klimaændringerne, vi er også nødt til at tackle de klimaændringer, der uundgåeligt kommer. Men hvad gør kommunerne med alt det vand – og hvordan kan I få det til at hænge sammen med byudvikling og de andre kommunale opgaver?

Dét kan du blive meget klogere på, når KLIKOVAND, CALL Copenhagen, Innovationsnetværket Vand i Byer, Forsikring & Pension og Region Hovedstaden inviterer til politikerseminar.

Målgruppen for seminaret er politikere i kommuner og regioner samt bestyrelsesmedlemmer i vandselskaber.

På seminaret kan du blandt andet møde:

Vi sætter udfordringer med ekstrem regn, stigende grundvand og stormflod på dagsordenen og løfter dem via FN’s verdensmål ind i en global sammenhæng. Politikerne får viden om, hvordan kommuner kan samarbejde på tværs og sammen med forsyningsselskaber, ligesom de får indblik i opgaven med klimatilpasning – ikke kun som en teknisk og praktisk løsning, men også for at udvikle vores byer.
Inviter politikere og bestyrelser i vandselskaber med til seminaret, til at dele deres idéer og blive klogere på emnet med kollegaer fra egen kommune eller nabokommunen.

Se hele programmet og invitation som pdf her >

Tilmeld dig via linket her >

Hvor og hvornår:

31. januar 2019 kl. 13:30 – 18:00

Gate 21
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund, Danmark

Arrangører:

  • CALL Copenhagen
  • Forsikring & Pension
  • Innovationsnetværket Vand i Byer
  • KLIKOVAND
  • Region Hovedstaden