Vis vejen frem 24. august: Nye regnvandsbede på Kong Hans Allé skal mindske oversvømmelser i området omkring Buddinge Station. Projektet bidrager til trafiksikkerhed, blandt andet på en skolevej, og skaber grønnere omgivelser. Et grønt område udvikles som bypark og giver anledning til at afprøve nye metoder til involvering af borgere.

Kom og hør om projektet, der startede som et cykelstiprojekt og endte med at løfte mange målsætninger i ét projekt. Regnbedene fungerer blandt andet som vejchikaner. Desuden afprøves helt nye metoder til borgerinvolvering. Gladsaxe Kommune har et særligt borgerbudget, som borgerne beslutter, hvordan skal bruges i det tilstødende grønne område hen over sommeren 2017.

Projektet fremvises 24. august, kl. 13-14. Adresse: Kong Hans Allé, 2860 Søborg

Du kan læse mere om projektet og de andre vejprojekter i kataloget Vis vejen frem >. Brug kataloget til at planlægge din tur rundt til de forskellige klimatilpasningsprojekter og gem det, så du senere kan vende tilbage og få inspiration til arbejdet med klimatilpasning.

Byparken med regnvandsbassin ved Kong Hans Allé under etablering i sommeren 2016.

Vi håber at se mange på vejene.

Vis vejen frem er arrangeret af KLIKOVAND/Task Force i samarbejde med Forsikring & Pension – og de mange kommuner, forsyninger og private, der viser løsningerne frem.