Vis vejen frem 24. august: Et nedslidt kloaksystem og et krav om at reducere overløb af spildevand til Græse Å blev anledningen til et regnvandsprojekt, hvor alt vejvand i Græse blev afkoblet fra fælleskloakken. Projektet omfatter mange forskellige tekniske løsninger og har givet grønnere veje i Græse.

Projektet er et flot sammenspil af mange forskellige regnvandsløsninger, som håndterer alt vejvand fra Græse by. Løsningerne er åbne grøfter, en lukket ledning, regnbede/bassiner, sidefald på vejstrækning og åbne render af beton (aco-drain). Kom og hør Frederikssund Kommune og Forsyning fortælle om, hvordan det lykkes at få sidefald på vejen og hvordan de åbne render (aco-drain) samtidig fungerer som ledelinje.

Projektet fremvises 24. august, kl. 13-15. Adresse: parkeringspladsen, Græse Bygade 25B, 3600 Frederikssund

Du kan læse mere om projektet og de andre vejprojekter i kataloget Vis vejen frem >.Brug kataloget til at planlægge din tur rundt til de forskellige klimatilpasningsprojekter og gem det, så du senere kan vende tilbage og få inspiration til arbejdet med klimatilpasning.

Vi håber at se mange på vejene.

Vis vejen frem er arrangeret af KLIKOVAND/Task Force i samarbejde med Forsikring & Pension – og de mange kommuner, forsyninger og private, der viser løsningerne frem.

Aco-drain fungerer som ledelinje langs vejen i Græse.