Den regionale Task Force for klimatilpasning har fået en strålende modtagelse på kick-off den 1. april og hos kommuner og forsyninger.

Vi er gået i gang med at fylde kalenderen op med fokusmøder – vores første møde med kommune og forsyning, hvor vi hører om jeres arbejde med klimatilpasning og afklarer, hvordan vi bedst kan hjælpe jer videre i arbejdet. Midt i april har vi aftalt møder med 10 kommuner og deres forsyning, og de kommende uger vil vi forsøge at få aftaler i stand med de sidste.

De første projekter

Task Forcens vigtigste opgave er at hjælpe kommuner, forsyninger og hospitaler videre med at omsætte planer til handling. Vi har foreløbig involveret os i to projekter, som på forskellige måder havde brug for hjælp. Vi har givet proceshjælp til Hillerød Kommune og Forsyning om Favrholm, som arbejder med at konkretisere håndteringen af regnvand omkring regionshospitalet og den nye bydel, der skal etableres. Det andet projekt er Nordkystens Fremtid, hvor vi har hjulpet de tre kommuner Halsnæs, Gribskov og Helsingør med, hvordan de skal gribe kommunikationen an i forbindelse med kystsikringsprojektet.

Formidling fra Task Force

KLIKOVANDs hjemmeside er under revision, og vi glæder os til at præsentere jer for en ny og mere overskuelig hjemmeside i maj. På hjemmesiden vil vi blandt andet fortælle om status og erfaringer fra de kommuner og forsyninger, vi har talt med. Vi vil også fortælle om de projekter, vi har været involveret i, efterhånden som vi afslutter vores indsats.