Det er lykkedes KLIKOVANDs Jura-gruppe at få endnu et arrangement med deltagelse af medarbejdere i Forsyningssekretariatet og Naturstyrelsen. Denne gang bliver temaet kommunernes og forsyningernes ansøgninger til den ordinære og ekstraordinære ansøgningsrunde med deadline 1. august.

Forsyningssekretariatet stiller op for at hjælpe deltagerne med de helt specifikke udfordringer i deres ansøgninger og kommer med eksempler på den gode ansøgning og krav til budgetlægningen. Som sidst vil dagens program blive en blanding af oplæg og workshops, og Forsyningssekretariatet og Naturstyrelsen er med hele dagen.

Arrangementet finder sted torsdag den 6. juni 2013 kl. 09.00-13.00, Havarthigaarden, Havarthivej 6, Holte.

Tilmeld dig allerede nu…

…og mød op – hvis du er overordnet interesseret i, hvad der kan takstfinansieres af kommunernes klimatilpasningsprojekter, eller hvis du ønsker at få uddybet Betalingsloven, medfinansieringsbekendtgørelsen, prislofter og EAA-beregner til dit ansøgningsbudget.

Du kan allerede nu tilmelde dig temaeftermiddagen hos Gitte Normann. Mærk tilmelding: “Ny frist”. Vi udsender en invitation med et mere detaljeret program i næste uge.

Se programmet her.