BORGER- OG INTERESSENTINDDRAGELSE – KLIKOVAND-VÆRKTØJER

Denne procesplan er udviklet i forbindelse med et projekt om at håndtere regnvand i Grøndalsparken i København, men processen er generisk, derfor kan den anvendes i forbindelse med regnvandsprojekter andre steder.

Læs mere og find hele Procesplanen for interessentinddragelse her >

Dette metodekatalog er udviklet som et tillæg til Procesplan for interessentinddragelse, og indeholder en grundig gennemgang af, hvornår i processen de forskellige interessenter bør inddrages, og konkrete metoder til at inddrage dem. Metodebeskrivelsen er generisk.

Læs mere og find hele Metodekataloget her >

Dette inspirationshæfte for skybrudsplanlægning samler idéer, erfaringer og anden viden som en række fagmedarbejdere i KLIKOVAND-netværket har produceret i et forløb af workshops centreret om skybrudsplanlægningen i Ballerup Kommune.

Læs mere og hent Inspirationshæftet til skybrudsplaner her >

Klimatilpasning er et teknisk felt, og det er svært for almindelige borgere at finde viden og komme frem til et beslutningsgrundlag, der sætter dem i stand til at handle. Denne guide tager grundejeren ved hånden og forklarer, hvordan man kan gribe klimatilpasning på egen grund an.

Læs mere om guiden og find den her >

Dette workshop-kit er designet til at invitere en eller flere grundejerforeninger til en proces for at lave deres egne klimatilpasningsprojekter. Workshopforløbet er designet til at for eksempel en kommunal medarbejder kan tage grundejerne ved hånden gennem processen og svare på spørgsmål undervejs.

Læs mere og find værktøjet her >

Denne drejebog er en samling af viden, erfaringer og anbefalinger fra proces og borgerinddragelse om klimatilpasning i Strandøre, Hvidovre i perioden maj-september 2017.

Læs mere og hent drejebogen som pdf her >

BORGER- OG INTERESSENTINDDRAGELSE – ANDRE VÆRKTØJER